Available for borrowing.

( 1 / 1 unit )

Loan Duration (day): 7




The Hidden Truth

by Violetfasha

Publisher - violetfasha

Category - General Novel

Setelah tujuh tahun berpisah dan membawa haluan masing-masing, takdir kini mempertemukan mereka semula oleh kerana sekeping kad emas misteri yang hanya tertera tiga ketul huruf dan diberikan kepada setiap orang daripada mereka. B-E-S “Apa yang bes? Bes alkali kimia tu ke?” Reunion dengan empat orang jejaka idaman Lance berperangai seperti hantu raya yang sebolehnya cuba dia elakkan itu malangnya terjadi juga. “Nice try! You know what... your skill in acting is deficit. Stop pretending…”–Ryan. “Aku tahu kau Daniell, kau kena bangun cepat!”–Ezrin. Pertemuan semula dengan buah hati pengarang jantung yang lama terpisah membuatkan Ryan Dylan tekad dengan keputusannya untuk mengahwini Daniella Cortez. “Aku sayang kau, aku tak nak kau tinggalkan aku lagi. Kau maafkan aku kan?”–Ryan “Just because aku setuju nak kahwin dengan kau, kau jangan ingat kau dapat hidup bahagia! Aku janji aku akan musnahkan hidup kau, sampai kau rasa lost tak ada tempat bergantung!”–Daniella Pada masa yang sama, semakin dalam mereka cuba merungkai misteri kad B-E-S emas itu, semakin banyak rahsia berkaitan kes penculikan 5 orang kanak-kanak genius 16 tahun lalu sedikit demi sedikit terbongkar. “Besides tricking people in your traps, chasing people away from your life, what else you can do?”– Khai. “Tapi aku tahu ni semua plan dia nak laga-lagakan kita dengan kongsi gelap tu balik! Dia masih lagi tak puas hati dengan kematian Ha Myung! Daniell is the mastermind behind this. I knew it!”–Aril. “Why everybody keeps doing this to me?! Everybody keeps blaming me for something I never did.”– Daniella, seringkali dipersalahkan atas kesalahan yang dia tidak pernah lakukan. Apakah dia tidak layak untuk mengecapi bahagia?

Please login to borrow the book.